Το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί απευθύνεται σε όλους τους Ελληνόφωνους Πληθυσμούς.
Οποιοιδήποτε Εκδότες Καλούνται Ευγενικά Να Το Διαδώσουν.
Πολλά Ευχαριστώ.


Προστατευτείτε Από Το Υψηλό Κόστος Πετρελαίου
Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες

Εξ ολοκλήρου φιλική προς το περιβάλλον ενεργειακή πηγή, βασισμένη στην Τεχνολογία Μαγνητικής Αποθήκευσης Δεδομένων

ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑΔΑ, -- Ένα μεμονωμένο πρόσωπο που ονομάζεται Βασίλης Δημητρόπουλος, ο οποίος είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός με ειδίκευση στις εφαρμογές μαγνητικής εγγραφής, από καιρό έχει αναγγείλει ότι ανέπτυξε ένα σχέδιο που αφορά Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Μέσω Μαγνητικών Ταινιών. Αυτό το ηλεκτροπαραγωγό σύστημα έχει επιπτώσεις άμεσα στη Παγκόσμια Βιομηχανία Οικιακών Συσκευών και τη Βιομηχανία Μεταφορών, με αποτέλεσμα τα φορητά και κινητά τροφοδοτικά για Οικιακές Συσκευές και Ηλεκτρικά Οχήματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου Φιλικό προς το Περιβάλλον ενεργειακό προϊόν πολύ χαμηλού κόστους.

Αυτήν την περίοδο, η προσοχή μας είναι εστιασμένη στην Αλλαγή των Ενεργειακών Τάσεων για την Μετα-πετρελαϊκή Εποχή, σύμφωνα με την αναμενόμενη Νομική Διευθέτηση ανάμεσα στη βιομηχανία καυσίμων και τους Υπόλοιπους από Εμάς.

Οι ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ του αργού πετρελαίου είναι αντικείμενο νόμιμων διαπραγματεύσεων μεταξύ του ΟΠΕΚ και των πετρελαιο-εισαγωγικών χωρών.

Είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ να πούμε στον ΟΠΕΚ ότι η Παγκόσμια Οικονομία Δεν Χρειάζεται Το Πετρέλαιο.

ΔΕΝ απαιτείται ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο μηχανικού, προκειμένου ο καθένας να διαδώσει τη λέξη: EnergyNews.gr - Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες.

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ τρομοκρατική ενέργεια εναντίον οποιουδήποτε, ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ αυτεπαγγέλτως.

ΟΛΟΙ οι Δικαστικοί Αξιωματούχοι σε Ολόκληρο τον Κόσμο ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ οι εταιρείες φυσικού αερίου είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ (αυτοί είναι οι ΕΝΟΧΟΙ του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας").

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε:
http://www.energynews.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος,
Τηλέφωνο: 69 80 59 46 01


Μην σας ξενίζει η αγγλική γλώσσα στον δικτυακό τόπο. Δικαιολογείται από την Ανάγκη Πρόσβασης της Διεθνούς Κοινότητας του Διαδικτύου. Μία πλήρως ελληνική έκδοση θα είναι διαθέσιμη μετά την παραπάνω Νομική Διευθέτηση, που επιτυγχάνεται με τις ΑΓΩΓΕΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  της  ΔΕΠΑ,  ΔΕΣΦΑ  και  όλων  των  ΕΠΑ  &  ΕΔΑ. Έχει ζητηθεί αυτεπάγγελτος διορισμός Δικηγόρου με ποινική διαδικασία εναντίον της ΕΠΑ Αττικής ("φυσικό αέριο Αττικής"). Στις μέρες μας, η ποινική διαδικασία στρέφεται και εναντίον της εταιρείας διανομής αερίου Αττικής. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Παράλληλα, αναπτύσσεται πολιτική δράση.


Οι τρεις παράγραφοι που ακολουθούν, πρωτοδημοσιεύτηκαν το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016. Έκτοτε, έχουν γίνει 4 ενημερώσεις: 1. Την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 στην δεύτερη παράγραφο, αντικαταστάθηκε η λέξη παρακάμπτει με την λέξη παραβιάζει. 2. Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 προστέθηκε η παρούσα παράγραφος, περιγραφής των ενημερώσεων. 3. Το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 στην τρίτη παράγραφο, προστέθηκε η πρόταση Ύστερα από ... πάει λέγοντας. 4. Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, προστέθηκε η τέταρτη παράγραφος.
Όσον αφορά την εκλογή Τραμπ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ότι σκοπεύει να προκαλέσει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος την Σκληρή Λιτότητα που έχει επιβληθεί από την Τρόικα (βλέπε Γερμανία και Ευρωπαϊκή Ένωση) από το 2010 μέχρι σήμερα. Αυτή η λιτότητα οδήγησε μεταξύ άλλων σε περικοπή μισθών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι, ο Τραμπ ίσως υπολογίζει ότι μπορεί να αντιγράψει τον Λίντον Τζόνσον ο οποίος προκάλεσε το πραξικόπημα του 1967. Είμαι πολύ ανήσυχος με τις Πολιτικές Ελευθερίες, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα (καθώς επίσης και στον Υπόλοιπο Κόσμο), εξ αιτίας της ανόδου της Ακροδεξιάς.

ΕΑΝ μία δικτατορία πρόκειται να λάβει χώρα στην Ελλάδα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αμφιβάλλω για την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του παρόντος ιστότοπου (EnergyNews.gr). Το "όφελος" από μιά δικτατορία θα ήταν η εισαγωγή του φυσικού αερίου στα ελληνικά νοικοκυριά (αφού ο Τραμπ θαυμάζει τον Πούτιν). Αυτή η εισαγωγή, φυσικά, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ διότι παραβιάζει την Απόφαση του Αρείου Πάγου του 2010. Άλλωστε, ΜΟΝΟΝ οι Εκλεγμένες Κυβερνήσεις είναι ΝΟΜΙΜΕΣ.

Κάνω έκκληση στην παρούσα ελληνική κυβέρνηση, να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ μία δικτατορία, φέρνοντας τα φορητά τροφοδοτικά στα ράφια των καταστημάτων έτσι ώστε οι μισθοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να πραμείνουν σταθεροί. Ύστερα από 6-7 χρόνια χούντας, θα έχουμε Νέο Πολυτεχνείο, Νέα Κύπρο ή Θράκη, Νέα τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και πάει λέγοντας. Ελπίζω ότι αυτή η ενημέρωση θα οδηγήσει στην ακύρωση οποιωνδήποτε σχεδίων πραξικοπήματος στην Ελλάδα.

Από την άλλη μεριά, προσπαθώ να χτίσω μιά Γέφυρα Επικοινωνίας με την εθνικιστική δεξιά (ΟΧΙ τους ναζιστές της χρυσής αυγής), προκειμένου να διατηρήσω τον παρόντα ιστότοπο σε περίπτωση πραξικοπήματος. Διάφορα δελτία τύπου αναφέρουν ότι κάποια δεξιά στελέχη κινούνται για την δημιουργία νέου κόμματος, στα δεξιά της ΝΔ. Επίσης, υπάρχει συζήτηση πως ενδιαφέρεται έντονα ο ρωσικός παράγοντας. Επομένως, δηλώνω περήφανα ότι η Μακεδονία Είναι Ελληνικό Όνομα.


Και ΕΑΝ η Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες ήταν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ χρήση από το 1994, οι εφαρμογές θα ήταν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ οικιακές συσκευές τέτοιες όπως ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, θερμοσίφωνες, πλυντήρια ρούχων & πιάτων, υπολογιστές, καταναλωτικά ηλεκτρονικά κ.λπ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ προϊόντα μικροηλεκτρονικής (γκάτζετς - από μνήμες RAM μέχρι ρολόγια χειρός), ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά και λεωφορεία, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορητές γεννήτριες, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τρένα, καράβια και αεροσκάφη (όλα τα μεγέθη) και ούτω καθεξής.

Τα παραπάνω υποδηλώνουν ότι ΕΑΝ εισέπραττα ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ από ΚΑΘΕ τροφοδοτικό (ΟΛΩΝ των παραπάνω εφαρμογών), εντός ΔΕΚΑ ετών, θα ήμουν τρισεκατομμυριούχος (το 2004). Αυτό σημαίνει ότι θα αγόραζα το δημόσιο χρέος της Ελλάδος το 2010, αντί της επακόλουθης πολιτικής της λιτότητας.


Εναλλακτικές διευθύνσεις του παρόντος ιστότοπου: http://energynews.ελ   http://ΕνεργειακαΝεα.ελ   http://ΕνεργειακαΝεα.gr   http://ΕνεργειακεςΕιδησεις.ελ   http://ΕνεργειακεςΕιδησεις.gr